MENÜÜ
01. – 05. MÄRTS
ESMASPÄEV
HOMMIKUSÖÖK:
Rukkihelbepuder moosiga, PRIA Piim 3,5%
VAHEPALA:
PRIA õun
LÕUNASÖÖK:
Borš sealihaga, hapukoorega, hirsivaht toormoosiga, leib
ÕHTUSÖÖK:
Tatrasalat kanaga, tee, leib
TEISIPÄEV
HOMMIKUSÖÖK:
Odrahelbepuder võiga, kamajook marjadega
VAHEPALA:
PRIA lillkapsas
LÕUNASÖÖK:
Keedetud kartul, sealihastroganov, porgandi-kaalikasalat, vesi, leib, pirn
ÕHTUSÖÖK:
Piima-riisisupp, võileib juustu ja tomatiga
KOLMAPÄEV
HOMMIKUSÖÖK:
Seitsmeviljapuder võiga, kakao
VAHEPALA:
Kaalikas
LÕUNASÖÖK:
Kalaseljanka hapukoorega, šokolaadismuuti, leib
ÕHTUSÖÖK:
Kartuli-porgandipüree hakklihaga, leib, maitsevesi sidruniga, õun
NELJAPÄEV
HOMMIKUSÖÖK:
Kaerahelbepuder moosiga, tee
VAHEPALA:
Nuikapsas
LÕUNASÖÖK:
Keedetud kartul, hakklihakaste, kapsa-punapeedi-õunasalat seemnetega, banaan, PRIA keefir 2,5%, leib
ÕHTUSÖÖK:
Omlett köögiviljadega, võisepik tomatiga, vesi
REEDE
HOMMIKUSÖÖK:
Mannapuder kõrvitsaga, moos, PRIA piim 3,5%
VAHEPALA:
Porgand
LÕUNASÖÖK:
Kartuli-makaronisupp sealihaga, leivavaht PRIA piimaga 3,5%, leib
ÕHTUSÖÖK:
Küpsetis, tee